Pages

Saturday, September 4, 2010

Kejeron

(Image courtesy of Wikipedia)
Tok sambongan kesah balit raya. Maok tauk kol berapa aku sampey LCCT? Aku sampey kol 330 pagi, 2 September 2010. Hari apa? Hari Jumaat.

Disebabkan aku rindu Double Cheese Burger, nang kejeron la nyawa maok pegi McDonalds. Tauk apa reti kejeron? Retinya nang sik sabar-sabar lagik. Alu kejeron pegi McDonalds.

(Image courtesy of Site)
Dah nama kejeron, dah sampey ke McDonalds, terusss pegi ke kaunter. Dengan hati yang tabah, aku tunggu urang berbaris. Dah sampey turn aku, memanglah aku order Double Cheese Burger. Kotan rami gilak urang, nang sekpatlah menikmati keindahan alam yang bernama Double Cheese Burger di McDonalds. 

Aku tapau burger, makan kat tempat lain. Dah nama kejeron maok makan Double Cheese Burger, aku sik ngecek lagik burger dalam plastik. Dengan penoh konfiden ngeybeng plastik, alu lepak soranglah aku kat rel besi dekat Police Station rah LCCT sia.

(Image courtesy of Site)
Dengan kejeronnya, aku bukak plastik, maok menikmati keindahan alam yang bernama Double Cheese Burger. Dahku bukak plastik.

"Kenak nama burger tok McChicken indah?"

Hati nang gundah gulana, tapi still aku harap, waima kertas balut burger ya namanya McChicken, aku ngarap , burger dalam ya Double Cheese Burger. Dah dibukak tek.


(Image courtesy of Site)

"Tok..tokk bukan Double Cheese Burger!"

(Image courtesy of Site)
Tambah sigek gik kejadian Puteh Mata. Ohhh, nang apalahh T_T
(Sila klik: Puteh Mata)

Tapi aku berfikiran positif. Dari aku tandah bigik mataku puteh. Aku perlu polah something.

Disebabkan tempatku yang strategik. Ditambah lagik, waktu ya nang dak ground crews, stewardess start datang. Nang afdhal lah mata yang kotor dicuci dengan gemilang.

Tahniahhh dengan dirikku pun!

(Sila klik: Cuci Mata)
(Sila klik: low cost carriage terminal)

6 comments:

  1. oittss, sokong israel kaa??!! heh, dah tutup mata utk mcD saya... sighhh

    ReplyDelete
  2. haha. uncle. dabal cheeze burger sik bersalah uncle. haha :D

    ReplyDelete
  3. amy. hehe. ngerechooo jak bah :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...