Pages

Friday, October 1, 2010

Lady Gaga Ngekot Siti Nurhaliza?

Dalam diam-diam, paduhal Stefani Joanne Angelina Germanotta, atau nama glamournya Lady Gaga suka Siti Nurhaliza. Aku pun nang sik sangka juak, terkejut gik ada.

Sik sangka Lady Gaga nang suka Siti dalam diam-diam. Suka dalam erti kata lain, minatlah. Bayang jak, Lady Gaga yang famous di seluruh dunia, tapinya paduhal minat Siti. Kotannya minat gilak dengan Siti, alu Lady Gaga ya ngekot Siti. Sik sangka owh??

Sebagai warganegara Malaysia yang patriotik, kita sepatutnya berbangga dengan berita tok. Artis yang glamour atas dunia tok, minat Siti Nurhaliza. Orang Malaysia ya eh! Bangga aku. Mesti Siti kembang idong nak owh? Mungkin ada yang skeptikal dengan berita tok, percayaklah. Berita tok benar. Sekda yang benar, melainkan yang benar ajak. Mun sik cayak, diat gambar dibah ya.

Baruk kinek tok Lady Gaga pakey style macam tok. Tegal toklah nya famous juak.

Diat yaa! Siti Nurhaliza menseya dolok dah berfesyen macam yaa! Ketara gilak, Lady Gaga sekda idea, alu ngekot style Siti Nurhaliza. Wuhhh! Bait Lady Gaga sik malu ngekot fesyen Siti nak owh?

Haa! Fesyen toklah yang belom diekot Lady Gaga. Nang kembanglah seloar ya. Tok zaman dolok-dolok tok. Zaman Siti baruk nikah dengan Datuk K. Banyak juak fesyennya kedak tok. Sampei Lady Gaga pun berkenan dengan gaya Siti. Alu ngekot juakk. Tahniah Siti! Bangga kamek dengan kitak! Yedeh Siti!
(Kau mujikah nganok Siti owh?)
*Haha, piker dirikpunlah*

 Doloknya pakey fesyen pelik-pelik, seloar bagak sampey ilang lekak-lekok kerek-kanan depan-belakang timur-barat utara-selatan. Ya zaman menseyalah. Zaman dinosour dolok-dolok.

Kinek tok? Siti dah pandey bergaya. Nya dah pandey ngeso lekak-lekok sia-sitok dengan gaya yang sopan. Tahniah Siti!!

14 comments:

  1. tauk la ko peminat siti pok.hehehe.p aku sokong kempen beli barangan malaysia.x molah nya pun banner tek pok.da k kah rah blog.hehehe agik.

    ReplyDelete
  2. ada test pun sempat update..
    stylo3.. :)
    aku geli tgk gmbar lady gagak ni pakai daging tuu..
    da tgk? geli3.. :P

    ReplyDelete
  3. sopan??? hahahaha apalah kitak tok

    ReplyDelete
  4. hehehhe....aok eh nang makin sopan jak siti n pnde bergaya u...hehehhe..

    ReplyDelete
  5. aoklah..aoklah...tauk mek bah ktk minat ct...haha...

    Psssttt...makin lamak makin kacak ct ooo..

    ReplyDelete
  6. hehehe. siti is the bestest :D

    nang biased lah. haha. aok, kin kachak o siti. sopan jak bergaya camya. haha

    ReplyDelete
  7. Siti nektok dah pandei makei legging dah nya hehe. Ermm cak juak tupi siti ya koh. 1st time ku nangga gamba ya. Patut lah Ledi Gaga ngekot. Kacak bah..

    ReplyDelete
  8. waima siti pake fesyen pelik2. sekpalah. redha jak. hahahaha

    dio, kacak owh. yah, pengekot lady gagaa yaa

    ReplyDelete
  9. dolok mek sik minat gilak ct, tp kinek tok tang kiut jak rupa nya oowh.

    ReplyDelete
  10. anne. aok, kiut dah upa. eh dr dolok nang kiut bah. hehe :D

    irah, hahaha. pikerla. hahaha

    ReplyDelete
  11. pandei kitak ya..mati² mek ingat nak menar lady gaga minat ngan siti

    ReplyDelete
  12. lady gaga lain pok.. lady gaga nya niru kebaya ya jak.. p baju kebaya nya "transparent" .. jadi nampak lah segala dak nenen nya.. hahaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...