Pages

Monday, November 28, 2011

Khairul Fahmi Che Mat

Urang bujang tok namanya Khairul Fahmi Che Mat. Urang nunggahnya Apek. Nya tok dari Kelantan.

Banyak bol dah nya save. Nang lihai juaklah Khairul Fahmi tok.  Tapi ya di atas padang. Mun di luar padang? Di kehidupan normal yang lain? Lihai juak sik, kedaknya main bol?

Apek dengan Aimie Harmelia (Elia), bekas tunang.

Apek dengan Dahlia Teck. Skandal? Entahlah jang, sikku tauk.

Apek dengan Shida Harmi. Nang lihai urang bujang tok, tapi, tapi, tapi, perlukah kita kesah? Sik paham aku kenak urang kesah gilak. Menjejaskan ekonomi Malaysia kah munnya tukar-tukar girlfriend? Peah kenak buang kejakah munnya tukar chan? Kebulorkah Jompot mun Apek tukar chan?

Baruk jak aku baca website perihal artis, macam-macam jak dirugak, sampey ke message urang bujang tok dengan Shida ya pun dirugak urang. Nakpahal poret gilak owh? Sik paham aku. Tang tandah jak sidak sia owh. Hidup urang, apa kita kesah gilak. 

Tapi, gine-gine pun, kedak toklah real life. Ada jak urang rajin jaga tepi kain kita, suka bersusey. Mun nyaga, nyesah, nyemor kain sekali sik juak apa nak owh? Mun kedak ya, endakkah rindok atii.
(Images courtesy of Roti Kaya)

10 comments:

  1. Nemu nya tekk.. bkukut dengan dahlia teck d sunway =P

    ReplyDelete
  2. sekda amik pic tek? lak ktk emel ngn sidak website retis. haha :D

    ReplyDelete
  3. Aok ehh.. Pa nak dibangga dapat poret sidaknya ka... Mun diberik duit k berporet tek sekpa juak.. Aihhh.. Emo inda.. haha..

    ReplyDelete
  4. aokkk eh. nyuroh emoo jak. ahhahahahaha

    ReplyDelete
  5. erm,..malas mok gago hal urang.jaga jak hal dirik mpun..kan..kan..kannnnn..

    ReplyDelete
  6. nang sepatutnya cemya. relax2 jak bah nak owh :)

    ReplyDelete
  7. nak bersusei2 lok..hahaha....tp apek ya nang ensom....kwang kwang kwang...

    ReplyDelete
  8. kenyataan berterus terang di situuu. haha

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. sekda2. sekda2. sekda2 poret. haha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...