Pages

Thursday, June 28, 2012

Amr Diab

Amr Diab. Amr Abdol- Basset Abdol-Azeez Diab nama penohnya. Lahir 16 Oktober 1961 di Mesir. Nang udah 50 dah umornya tok. Amr Diab tok antara penyanyi paling famous di kalangan negara Arab.
(Sila klik: Amr Diab)

Amr Diab nang banyak menang anugerah. Ada celen dengan Datuk Siti Nurhaliza kita ya lah.

Amr Diab tok, kotannya famous eh. Sampey Pepsi ambiknya pakey ngiklan aek Pepsi. Mun sampey Pepsi pun maok ngambiknya jadi model Pepsi, nang famouslah orang ya.

King of North African Music. Tok gelaran urang dengannya kotannya famous. Jangan lupak, Mesir ya bukan Arab. Mesir ya di benua Afrika, sebab ya gelarannya King of North African Music.

Bukan apa, nang lagunya banyak bagus bah. Seriousss!

Portugal vs Spain, Euro 2012. Mun maok tauk nak, Amr Diab pun tengah diat match tok.
Giney aku tauk?

Diat ya, nya dirikpun padah, nya tengah diat Portugal vs Spain dalam tv.

Aku tek, macam biasa, alulah gago komen, tapi nak, tapi nak, tapi nak, tapi nak.

Kesian Amr Diab. Siknya paham apa dikomen aku. Nya makey google translator pun sik guna juak, nang sekda pakey translate. Ohh, macam biasalah, lekak komen, like kedirikpun. Hahaha

Stadium aku malam tok
(Sila klik: Soccernet.Com)

Amr Diab - We Maloh. Antara lagu Arab paling aku suka. Aku sampey nengar lagu tok ajak untuk 2-3 ari. It's damn good. Seriously lagu tok nang best. Coba dengar dirikpun sia.

Jangan lupak like facebook Amr Diab tok, ok? Kesian, kenak troll aku indah tek. Hahaha.
(Sila klik: Facebook.com/AmrDiab)

13 comments:

  1. apa mukanya mcm mudak o? ka gmbr lamak marek ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar menseyaa. hehe, mun gambar baru, nya cam dah kedut2 juak upa

      Delete
  2. hahahahhahahahahahahahahha...mek plg suka, lekak komen like dirik pun..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kesian amr diab oo. kenak troll kmk. ahahah. aok eh, aish, boh ktk like kedirikk :p

      Delete
  3. Suruh Amr Diab ya main simsimi. Lamak2 pande nya kelaka Sarawak. Jong ktk tegugok dr kerusi kotan tekejut nya tek pande nyaut madah "Yalah. Samalah kita tok pok, nangga ESPN jak... Mah nyawo..."

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. adoh, munnya nyaut gia. aish, hahahaha

      Delete
  4. hahahah...! lucu kali jakkkk hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka nyaruk bah o. tandahnya sik paham sia. hehe

      Delete
  5. Kmk ingat cgek jak lagu nya towk. Habibi kah pa nma lgu yaa. Dolok salu maen kt tb bha. Huhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok2. lagu ya best. malam tek ada eh, time tilawah. time selingan, ada lagu ya diembak urg

      Delete
  6. haha ada x nya reply comment ktk? kekeke jenaka ktk koh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekdanya reply. hahahah. ngerecho oo :D

      Delete
  7. hehehehehe....nang bertemu bulu kening Amr Diab lekak baca komen ktk...:). kaktuk mek dgr lagu nya :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...