Pages

Wednesday, August 18, 2010

Boh Lupak Ah?

(Image courtesy of istockphoto)
Tok namanya zip seloar jeans. Kegunaannya ‘obviously’ untuk ngancin seloar jeans lah. Gitok ceritanya, sem menseya, lekak kelas malam,  aku alu pegi Village 5 makan rah Café sia ngan dak member-member. Ati teringin nak makan Western food. Alulah pegi kedey sia.

(Image courtesy of Shasha Bashir)
Entah siney datang sorang pompuan yang steady macam tok pegi kedey ya juak. Pompuan stedey tek pegi kedey ya dengan kawannya. Gago jak kawan aku tek ngannya ya. Aku macam biasa eksen-eksenlah aku cool tek waima lam ati pun kira muji juaklahh ke-stedey-an ompuan ya tek.
(Sila klik: Steady)

(Image courtesy of hot-screensaver.com)
Aku dengan cool order chicken chop. Cool eh, lapar-lapar makan chicken chop. Pasya kawanku tek berbisit ngan aku, suroh diat ompuan ya. Stedey menarlah, sampey kawanku nyuroh diat agik.

Bukan apa, sebenarnya, zip seloar pompuan steady tek terbukak. Aku dengan penoh rasa cool dengan “gentleman”, sikku maok netak ompuan ya. Time tok, gik mampu kunahan tetakku eh. Kesian pompuan ya. Sikku mok noleh sebab aku sikmok netaknya bah. Kesian bah.

Dengan tangan aku yang megang tapak + ciken chop, kawanku berbisit agik.

“Mesti pompuan tok rasa best mun tang ada laki mok kakar ngannya. Mesti nya memula rasa best sebab ada urang mok tegonya. Mestinya piker urang mok tekelnya. Sak jak urang mok padah"


"KITAK LUPAK NUTUP ZIP SELOAR KOH”


Lekaknya madah gia, aku gagal ngawal perasaan eh. Kecundang aku. Gagal mengawal urat saraf tetak eh. Aku mejin ada ompuan steady negor, mok kakar ngan aku. Mesti terasa ensem kejap. Tapi paduhal pompuan stedey tek just mok negor, zip seloar terbukak. Aku mejin, apa rasa ompuan ya owh mun dipolah gia.

Aku sekpat makey taktik ‘giget+biber‘ untuk nahan tetak. Sik sempat juak maok ngubit perott dikpun time ya. Sorry ehh. Ujong-ujong aku tetak dengan cemerlang juak waima ompuan ya di tepi aku ajak. Tedah pompuan ya eh. Tapi mahapkan aku. Nang sik dapat ditahan tetak ya.

Lain kali nak.

Boh lupak ahhh???

Lupak apa?

Boh lupak zip seloar ya. Sayang bah, steady gia tapi spoil jak mun zip seloar terbukak.
(Oi  ne boleh netak urang oii)
*Hmm.Ahaha*

10 comments:

  1. hahhahha..kmk dlok ada bos yg slalu zip loar nya terbuka..dalam sehari jln dgn nya beli brg..ada 2 org negor koh..errr..malu eh..

    ReplyDelete
  2. Mejin jak mun ompuan ya ada mbaca entry ko tok pas ya alu merik komen hoh.. sikpat mejin ku eh ehehe. Tapi kadang2.. rindok juak la mun nemu kes2 kedak tok hoh. Mun dapat, asa nak di gambar jak peristiwa ya.. bok puas ati ku huhuh..

    ReplyDelete
  3. Tedah ompuan ya, mesti nya perasan & igt orlaks syok ngannya. hehehe

    ReplyDelete
  4. hahahha...waduh...malu eh...
    aih2..nang la mena jak empuan ya rs org mok nekelnya nk..nasib steady..x la malu glak..=p

    ReplyDelete
  5. first time juak ku nengar ompuan lupak ngancin zip sloar.. hehehe

    ReplyDelete
  6. Hahahahahaha. Mun kmk, nang kede sik terkata kata kali. Hahahhahahaa.

    ReplyDelete
  7. vian. jenaka aih. hehe. maseh mek dpt bayang koh.

    dio. mun dpt amik gambar nakkah best owh? Puas ati. hahahaha

    za, hehe. apalah gaya kmk mok nahan tetak. haha

    ms tikot, yalah tek koh. kesian mek ngnnya. hehe

    flo. yalah tek koh. control juaknya time ya ehssss.hehehehe

    jib, mena jib. aku pun 1st time nemu tok. hehehe

    effa, hehe. kede aih. supann

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...